Termékek Menü

Gépipari alapismeretek (CD)

Ár:
18.490 Ft (14.559 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00065
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mechanikai és hibakereső anyagvizsgálatok, mérőeszközök, műanyagok története, fajtái, gyártási módszerei, a réz tulajdonságai, nyersanyagai, gyártása, a vasgyártás ércei és folyamta

Leírás és Paraméterek

A lemez olyan gépészeti oktatóprogramokat tartalmaz, melyek széles körben alkalmazhatók a különféle gépész jellegű képzést folytató iskolákban.

Témakörök:

A ,,Mechanikai és hibakereső anyagvizsgálatok'
az anyagvizsgálat témakört dolgozza fel. A mechanikai anyagvizsgálatok körében tartalmazza a szakító-, nyomó-, hajlító-, nyíró-, és csavaró vizsgálatot, valamint a keménységméréseket, az ütve-hajlító, ütve-szakító és fárasztóvizsgálatot.

A ,, Mérőeszközök'
program tartalmazza a gépiparban használatos legfontosabb mérőeszközöket. Bizonyos eszközök ismerete nem is tananyag középiskolában, de ismeretszinten itt lehetőség van bemutatásukra.

A ,,Műagyagok'
program tartalmazza a műanyagok történetét, nyersanyagait, csoportosításukat, szerkezeti felépítésüket, illetve a különféle gyártási módszereket.

A ,,Réz'
program minden olyan iskolában használható, ahol a réz, mint tananyag előfordul. Tartalmazza a réz tulajdonságait, nyersanyagait, gyártási folyamatát.

A ,,Vasgyártás'
program minden olyan iskolában használható, ahol a vas tananyagként előfordul. A program tartalmazza a vas tulajdonságait, a vasérceket, a vasgyártás folyamatát.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy géptan, anyag- és áruismeret

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő