Termékek Menü

Földrészek, országok képekben (CD)

Ár:
6.614 Ft (5.208 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00163
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Oktatási segédletként ajánljuk az alapfokú iskola felső tagozatán, a gimnáziumban és szakképzésben tanító szaktanároknak.

Leírás és Paraméterek

A CD-n fellelhető, a Föld öt földrészén készült,  több mint 4.000 kép sokrétűen segítheti munkáját. A felvételek rendszerezése nem koncentrál egy tudomány-, és/vagy tantárgy által behatárolt területre. A képek egyaránt szemléltetnek múltat, közelmúltat és 'jelent'. (Jóllehet, a fénykép már elkészülte pillanatában a 'múlt felé tekint.') Így a hagyományos értelemben értelmezett tantárgyi felosztás szerint felhasználhatók a földrajz, a történelem, a művészet/művelődéstörténet tárgykörökben.

A közreadott képgyűjtemény továbbra sem hiánytalan. Nem tartalmaz a Föld minden országáról, (kisebb)földrajzi területéről fényképet, de folyamatosan bővítem azt - amint a jelenlegi, második kiadás is igazolja ezt. Evvel együtt, azt remélem, számtalan, esetleg az alkalmazó tanár számára is, új információt hordozó kép található a gyűjteményben.

Oktatási segédletként ajánljuk az alapfokú iskola felső tagozatán, a gimnáziumban és szakképzésben tanító szaktanároknak.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy földrajz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!