Termékek Menü

Földrajz III. csomag

Ár:
116.866 Ft (92.020 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00094
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Interaktív Földrajz 5-6; Geograph:160 ország és főváros, valamint a magyar megyék és megyeszékhelyek nevét tartalmazza..., 4 kontinens és Magyarország aktív térképe; Általános természetföldrajz feladatlapok

Leírás és Paraméterek

1. Interaktív Földrajz 5-6

Teljesen interaktív, kezelése különösebb számítástechnikai tudást nem igényel.

A képes menürendszer használata teszi lehetővé a programban való barangolást. Főbb témakörei: Időjárás és éghajlat; Tájékozódás a térképen és a természetben; Folyóvizek és tavak világa; A földfelszín változásai; A Föld egy bolygó; A Föld éghajlata;

Összesen 50 tanítási egység teljes feldolgozását tartalmazza. Minden témához tartozik egy színes képekkel illusztrált elektronikus könyv, ez tartalmi információkat nyújt a gyerekek számára. Minden menüponthoz egy- egy diavetítés, mely folyamatosan vetíti az anyaghoz tartozó, annak megértését elmélyítő képeket.

Rövid természetfilm is kapcsolódik a legtöbb témához, ezek az adott tartalmat igyekeznek bemutatni a zenés mozgókép lehetőségeivel. S végül 50 feladatsor áll rendelkezésre, mellyel az elsajátított ismeretek válnak ellenőrizhetővé. A pedagógusok munkájához segítség a témánkénti óravázlat, ez egyfajta javaslatot ad a feldolgozás menetére. A CD nagyon jól használható tanítási órákon, valamint otthoni tanulásra egyaránt. Tanít, láttat, gondolkodtat, szórakoztat. Használata élmény a gyerekeknek és pedagógusoknak egyaránt.

2. Geograph

Általános és középiskolai diákoknak nyújt segítséget a világ országainak és fővárosainak memorizálásában. A szoftver adatbázisa mintegy 160 ország és főváros, valamint a magyar megyék és megyeszékhelyek nevét tartalmazza.

A Térképfürkésző menüben a felhasználó egérkattintással 'vallathatja' 4 kontinens és Magyarország aktív térképét, a további hét feladat pedig az így szerzett tudás begyakorlását szolgálja, szintén aktív, illetve vaktérkép mellett.

A feladatok jellege: országfelismerés, főváros kiválasztása, ország és főváros nevének párosítása, illetve kirakása megadott betűkből. Mindegyik feladat két - egy könnyebb és egy nehezebb - szintet tartalmaz. A feladatok összefűzésével minden földrészre külön-külön készült egy-egy versenypálya, amely segítségével osztály- illetve iskolai versenyek is rendezhetők.

3. Általános természetföldrajz feladatlapok

A kezdőoldalon a természetföldrajz témakörökből lehet választani, és a kiválasztott témakörhöz kérdéssor kerül megjelenítésre. Minden témakörből kérdéssorozat készült, egy sorozat átlagban 25 kérdésből áll. A kérdések lehetnek feleletválasztásosak, mondatkiegészítéses, párosításos, vagy sorba állításos kérdések. Minden kérdésre történő válaszadás interaktív módon történik, ill. ugyanígy a kérdésekre adott válasz ellenőrzése is.

A feldolgozott témakörök a következők: Csillagászat, A Föld szerkezete, Felszíni formák, Vízburok,, Légkör, Földrajzi övezetesség, Társadalmi, gazdasági hatások.
Csomag tartalma 3 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc korlátlan
Tantárgy földrajz
Interaktív Földrajz 5-6
Geograph
Általános természetföldrajz feladatlapok

Megjegyzés

1 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő