Termékek Menü

Fizika 8. (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00200
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Átdolgozott fizika tankönyveink a megújult ábra- és képanyaggal, a törzs- és a kiegészítő tananyag világos szétválasztásával még több segítséget nyújtanak tanulóknak, pedagógusoknak. Elsődleges célunk, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését a természetb

Leírás és Paraméterek

A Műszaki Kiadó által átdolgozott fizika tankönyvek a megújult ábra- és képanyaggal, a törzs- és a kiegészítő tananyag világos szétválasztásával még több segítséget nyújtanak tanulóknak, pedagógusoknak. Elsődleges célunk, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését a természetben érvényesülő törvényszerűségek, ezen belül a fizikai jelenségek megértése iránt.

Ez az érdeklődés jelentheti a tanulók későbbi természettudományos műveltségének legfontosabb alapozását. Egyszerű jelenségeken, de lehetőleg minél több példán keresztül mutatjuk meg, hogy a természet jelenségei kísérletileg vizsgálhatók, megérthetők, és az így szerzett ismeretek a mindennapi életben hasznosíthatók. Tudatosítani szeretnénk, hogy a fizikai ismeretek a technikai fejlődésen, a használati tárgyakon, a környezet kialakításán keresztül döntő hatással vannak az ember életmódjára, életminőségére. Az ismeretek átadásához nagy segítséget jelentenek a gondolkodásra és problémamegoldásra serkentő ellenőrző feladatok és kérdések is.

A 8. osztályosok számára összeállított animáció gyűjtemény segítséget kíván nyújtani az ismeretek feldolgozásához azáltal, hogy bemutatja a vizsgált jelenségeket, mintegy ,,lelassítva', esetenként különböző beállításokat lehetővé téve, többször megismételhető módon. Az animációk természetesen nem pótolják a jelenségek közvetlen vizsgálatát, de az elvégzett kísérleteket kiegészítik, a magyarázatukat megkönnyítik. A megismert jelenségekhez kapcsolódó gyakorlatok, majd a témakör végén az összefoglalások segítik a gyakorlást, az ismeretek elmélyítését.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy fizika

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő