Termékek Menü

Fizika 7. (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00093
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A kísérletek modellezése kiegészíti a szemléltetést, lehetőséget biztosít a jelenségek részletes megfigyelésére.

Leírás és Paraméterek

Elsődleges cél, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését a természetben érvényesülő törvényszerűségek, ezen belül a fizikai jelenségek megértése iránt. Ez az érdeklődés jelentheti a tanulók későbbi természettudományos műveltségének legfontosabb alapozását.

Egyszerű jelenségeken, de lehetőleg minél több példán keresztül mutatjuk meg, hogy a természet jelenségei kísérletileg vizsgálhatók, megérthetők és az így szerzett ismeretek a mindennapi életben hasznosíthatók.

Tudatosítani szeretnénk, hogy a fizikai ismeretek a technikai fejlődésen, a használati tárgyakon, a környezet kialakításán keresztül döntő hatással vannak az ember életmódjára, élet minőségére. Ezekben a tankönyvekben törekszünk arra, hogy tanulóink értékeljék a természet szépségeit, emellett bemutatjuk, hogy a fizikai jelenségek megismerése mennyiben teszi lehetővé a természetes környezet megismerését, s a szerzett tudás birtokában lehetőség van a környezet megóvására is.
 
A Fizika 7. osztályosoknak tankönyvhöz kapcsolódó interaktív tananyag animációi, interaktív feladatai lefedik az évfolyam tananyagának lényeges részeit. A kísérletek modellezése kiegészíti a szemléltetést, lehetőséget biztosít a jelenségek részletes megfigyelésére. Elsődleges célunk, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését a természetben érvényesülő törvényszerűségek, ezen belül a fizikai jelenségek megértése iránt.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy fizika

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód:MK-6142-2; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!