Termékek Menü

Felsős kompetenciacsomag I. - 1 gépes

Ár:
24.765 Ft (19.500 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MC-00013
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Oktató CD-k, amelyek használhatóak az iskolai oktatásban interaktív táblán, számítógépteremben, vagy otthoni számítógépes tanuláshoz, interaktív feladatgyűjteményként használható.

Leírás és Paraméterek

1. Matematika gyakorló 5-8. osztályosoknak

A program az 5. osztály teljes tananyagát 35 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 35 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok az 5. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat.

A program a 6. osztály teljes tananyagát 48 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 48 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 6. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat.

A program a 7. osztály teljes tananyagát 51 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 51 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 7. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat, és méri a feladatok megoldására fordított időt.

A program a 8. osztály teljes tananyagát 53 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 53 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 8. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat, és méri a feladatok megoldására fordított időt.

2. Angol és német nyelvtani gyakorlatok

A programban az angol és a német nyelv tanulásához szerepelnek nyelvtani gyakorlatok a következő témákhoz:
Angol: igeidők gyakorlása (6 igeidő), elöljárószók gyakorlása, rendhagyó igék 3 alakjának gyakorlása, szavak helyesírásának gyakorlása
Német: rendhagyó igék 3 alakjának gyakorlása, névelők és szavak gyakorlása (mintegy 2000 szóval), helyesírás gyakorlása
A feladatok szintje választható (kezdő, középhaladó). A feladatokra adott helyes és helytelen válaszokat a program számolja. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat a felhasználó, vagy kérheti a helyes választ.

3. Nyelvi puzzle, angol és német szó - kép kirakó oktató játék 8 - 13 éveseknek

A programban kiválasztható, hogy angol vagy német szavakkal használja a gyermek a puzzle játékot. 20 kép (20 téma) közül lehet választani. Minden kép 30 kis képkockából (és hozzá tartozó 30 szóból) áll. (Ez összesen 600 szót jelent, amelyekkel a gyerekek az angol vagy német szókincsüket fejleszthetik játszva.) A kép kiválasztása után megjelenik a képhez tartozó 30 szó angolul vagy németül (amelyiket választották), és a szavakhoz kell párosítani a megfelelő kis képkockákat. Az angol vagy német szavak felolvastathatóak. Ha a gyermek nem tudja a szó jelentését, kiíratható a szó magyar megfelelője is segítségképpen. A program eredménytáblázatban tárolja a képkirakás idejét, a segítségkérések számát és a hibák számát.

A 20 kép témái: ház, konyha, fürdőszoba, utca, város, kert, ebéd, élelmiszer áruház, születésnap, tengerpart, farm, iskola, állatkert, karácsony, játékbolt, öltözék, foglalkozások, zene, sportok, egészség

4. Helyesírás gyakorló 10 éven felülieknek

A tanuló a programmal gyakorolhatja a teljes magyar helyesírás összes problematikus területét felölelő mintegy 5400 szót és kifejezést. A szavak 51 témakör keretében lülön - külön csoportban illetve keverve is gyakorolhatók. A szavakat és kifejezéseket a program felolvassa. A program 30 szavas ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Helytelen válasz esetén lehetőség van az újrapróbálkozásra, vagy kérheti a tanuló a helyes válasz kiírását. A programmal feladatlapok is nyomtathatók, amelyeken 30-as csoportokban kérdezi a program a szavakat (néhány betűt kihagyva), és a tanulónak kell a lapra ráírnia a szót helyesen. A helyes megoldásokat is ki lehet nyomtatni az ellenőrzés céljából.

5. Magyar nyelvtan feladatgyűjtemény 5-8. évfolyam számára

A tanuló a programmal gyakorolhatja az 5-8. évfolyamon tanult teljes magyar nyelvtani anyagot, 72 témakörre osztva. Minden témakörhöz közel 100 szó, kifejezés tartozik, így összesen több mint 7000 szót és kifejezést tartalmaz a program. A témakörök a tankönyvek felosztását követik: (pl., toldalékok, jelek fajtái, köznevek, tulajdonnevek, számnevek, névmások, igenevek fajtái, kiválasztásuk, igemódok, igeidők, határozószók, mondatelemzés, helyesírás, mondatrészek (alany, állítmány, tárgy, határozók, jelzők) kiválasztása, fajtáinak felismerése, összetett szavak, összetett mondatok fajtái, alá-, és mellérendelő mondatok fajtái,... stb.). A kiválasztott témakörökből a program 30 feladatos ciklusokban teszi fel a kérdéseket, és számolja a helyes és helytelen válaszokat. Helytelen válasz esetén lehetőség van az újrapróbálkozásra, vagy kérheti a tanuló a helyes válasz kiírását.

Minimális számítógép-konfiguráció: Pentium I. kompatibilis, bármely Windows változat.
 Helyigény a winchesteren min. 3 Mb, a hangfile-ok feltelepítése esetén 80 Mb.

Csomag tartalma 5 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó 5-8 osztály
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika, nyelvtan, angol nyelv, német nyelv
Matematika gyakorló 5-8. osztályosoknak
Angol és német nyelvtani gyakorlatok
Nyelvi puzzle, angol és német szó-kép kirakó oktató játék
Helyesírás gyakorló 10 éven felülieknek
Magyar nyelvtan feladatgyűjtemény 5-8. évfolyam számára

Megjegyzés

Korlátlan licensz is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő