Termékek Menü

Európa földrajza (CD)

Ár:
179.520 Ft (141.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00089
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Európa határainak, vízrajzának, domborzatának, hegységrendszereinek és mezőgazdaságának oktatását segítő és Európa országait, nyelvhasználatát, népsűrűségét, közlekedését, bányászatát, iparát és az Európai Uniót bemutató interaktív térképeket tartalmaz.

Leírás és Paraméterek

Európa földrajza

A digitális tananyag segítséget nyújt,az Európa természet-és társadalomföldrajzának megismerésében. Európa határainak, vízrajzának, domborzatának, hegységrendszereinek, tájainak, éghajlatának, természetes növénytakarójának és mezőgazdaságának oktatását segítő interaktív térképeket tartalmaz a CD.
A felhasználó egy egyszerű bejelöléssel határozhatja meg, hogy milyen konkrét információk jelenjenek meg az alaptérképen. Társadalomföldrajz témakörben Európa országait, nyelvhasználatát, népsűrűségét, közlekedését, bányászatát, iparát, energiatermelését és az Európai Uniót bemutató interaktív térképek találhatók a CD-n.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Stiefel
Licenc 30 gépes
Tantárgy földrajz

Megjegyzés

3 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő