Termékek Menü

Eurázsián kívüli kontinensek földrajza (CD)

Ár:
179.520 Ft (141.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00091
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A digitális tananyag megismerést nyújt az Eurázsián kívüli világ, természet-és társadalomföldrajzi témakörében.

Leírás és Paraméterek

Az Eurázsián kívüli kontinensek

A digitális tananyag megismerést nyújt az Eurázsián kívüli világ, természet-és társadalomföldrajzi témakörében.

Természetföldrajz témakörben Eurázsián kívüli kontinensek határainak, vízrajzának, domborzatának, hegységrendszereinek, tájainak, éghajlatának, természetes növénytakarójának és mezőgazdaságának oktatását segítő interaktív térképeket tartalmaz a CD. A felhasználó egy egyszerű bejelöléssel határozhatja meg, hogy milyen konkrét információk jelenjenek meg az alaptérképen.

Társadalomföldrajz témakörben Eurázsián kívüli kontinensek országait, népsűrűségét, közlekedését, bányászatát, iparát, energiatermelését, bemutató interaktív térképek találhatók a CD-n.

A térképek szinte korlátlanul nagyíthatók szétesés nélkül, köszönhetően az alkalmazott vektoros technológiának. A nagyítások illetve a teljes térkép is kinyomtatható vagy exportálható az interaktív tábla saját szoftverébe.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 30 gépes
Tantárgy földrajz

Megjegyzés

3 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő