Termékek Menü

Életközösségek alsósoknak csomag

Ár:
51.594 Ft (40.625 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Interaktív formában, feladatokkal elevenedik meg az erdő, a mező, a folyóvíz valamint a mocsár növény- és állatvilága és megismerkedhetnek a Bahamáknál élő delfinek szokásaival és életkörülményeivel.

Leírás és Paraméterek

1. Életközösségek (CD)

Hasonlóan a korábban megjelent papír alapú Életközösségek tablókhoz, most interaktív formában, feladatokkal elevenedik meg az erdő, a mező, a folyóvíz valamint a mocsár növény- és állatvilága.

Életközösségek CD digitális tananyagunk segítségével játékosan és látványosan sajátíthatók el a környezetünkben élő állat-és növényvilág ismeretének alapjai,és eligazítást kaphatunk hazánk nagyobb életközösségeiről.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).

A CD licence: 3 gépes

2. Delfinek (DVD)

Az emberi tevékenység nagy befolyással van a tengeri élőlényekre. Ez a film a Bahamáknál élő delfinek szokásaival és életkörülményeivel ismerteti meg a nézőt. A rengeteg kutatásnak köszönhetően sok hasonlatot fedeztek fel a tudósok az ember és delfinek között. A vizek szennyezésével veszélyeztetjük az élővilágot, s ezzel együtt a delfineket is. A film rávilágít arra, hogy jobban figyeljünk a környezetünkre, ne rontsuk tovább és ne veszélyeztessük ezzel a saját életterünket.
kb.30 perc
Csomag tartalma CD, DVD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Stiefel Kiadó, Digitális Tananyag Kft.
Licenc 3 gépes
Tantárgy környezetismeret
Életközösségek
Delfinek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő