Termékek Menü

Elektrokémia - korlátlan licensz

Ár:
12.000 Ft (9.449 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00065
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Alkalmas a fejezet összes tanórájának teljes aktívtáblás feldolgozására, de egyes jelenetei külön-külön is felhasználhatók. Alkalmazásával az órák színesebbé, a jelenségek érthetőbbé válhatnak.

Leírás és Paraméterek

Az elektrokémia CD-vel egy olyan tankönyvtől független tanári segédanyagot kívánunk adni a kémiatanárok kezébe, ami nagyfokú támogatást nyújt a témakör középiskolai tanításához. Röviden összefoglalja az ismereteket, képekkel, ábrákkal, animációkkal szemléltet, és kellő számú gyakorlófeladatot is tartalmaz.

 A Flash alapú animációk, és az animációkat, valamint a képgyűjteményt és letölthető feladatsorokat magába foglaló keretrendszer, lehetővé teszik, hogy a tananyagot bármely típusú táblán használni lehessen. Az interaktív táblák megszokott eszközei közül több megtalálható az animációk keretében is, így segítve ezeknek a funkcióknak a gyors elérését, kényelmes használatát.

A feladatokat nemcsak interaktív táblára szánjuk. A telepíthető változat a letöltésüket is megengedi, kiadhatók a tanulói gépekre önálló feladatként is. A különálló feladatok többsége tartalmazza a teljesítményértékeléshez szükséges lehetőséget is.

A CD-n 10 teljes lecke található a galvánelemek, standardpotenciál, redoxireakciók, korrózió és az elektrolízis témaköreiből. Ezek diasorozatai minden esetben tartalmazzák
o a legfontosabb tudnivalókat vázlatszerűen,
o a fogalmakat kiemelve,
o a folyamatokat atomi szinten is bemutató animációkat,
o a reakciók egyenleteit,
o mérési szimulációkat,
o magyarázó ábrákat,
o fotókat (nagyíthatóan),
o interaktív gyakorlófeladatokat,
o alkalmanként nyomtatható feladatlapokat.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény középiskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc korlátlan
Tantárgy kémia, elektrokémia

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen; Telepíthető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!