Termékek Menü

EarMaster Essential 5 - kezdő- és középhaladó szint

Ár:
9.345 Ft (7.358 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SNBT-004
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nagyon alapos hallásfejlesztő szoftver, ami megtanít bennünket a zenei hangközök, akkordok és ritmusok felismerésére, módosítására és lejátszására.

Leírás és Paraméterek

EarMaster Essential 5

Legyél jobb zenész az EarMaster Essential programmal! Ez a mottója az új szoftvernek.
A hallásfejlesztés alapjai verhetetlen áron.

A hallás fejlesztése nagyon fontos ahhoz, hogy megértsük a zenét, amit hallgatunk, vagy játszunk. Az EarMaster Essential 5 egy nagyon alapos hallásfejlesztő szoftver, ami megtanít bennünket a zenei hangközök, akkordok és ritmusok felismerésére, módosítására és lejátszására, így aztán:
    Nagyobb biztonsággal játszunk a zenekarban
    Le tudjuk jegyezni a kívánt dalok vagy zenék kottáját
    Elméleti ismeretek birtokában tudunk megfelelő hangszíneket alkalmazni
    Fejleszteni tudjuk zenei képességeinket

Az EarMaster Essential 5 139 fokozatosan nehezedő leckét tartalmaz a klasszikus zenétől a rockig, beleértve a jazz akkordokat, swing ritmusokat. A gyakorlás módját személyre szabottan állíthatjuk be. Nagyon interaktív, és állandó visszajelzést ad mindenről, amit csinálunk.

A program állandó közreműködésünk segítségével interaktív módon dolgozik a több válaszos kérdések, a kotta, vagy a képernyő hangszereinek (zongora, gitár, nagybőgő, cselló, bendzsó vagy egyéb testreszabott húros hangszerek) használata során. Az EarMaster Essential 5 a modern zenészek által támasztott követelményeknek felel meg, a kezdő szinttől a haladóig. Intuitív és nagyon egyszerűen használható, az EarMaster Essential 5 a zenei hallásfejlesztést és a zeneelmélet oktatását izgalmas és ösztönző módon végzi.

Az EarMaster Sound2MIDI technológiájának köszönhetően képesek vagyunk tapsolva, énekelve vagy hangszeren játszva mikrofonon keresztül dallamokat, illetve ritmusokat bevinni a számítógépbe.
Intézmény általános iskola, középiskola, felsőoktatás
Licenc 1 gépes
Tantárgy Ének-zene

Megjegyzés

A hallásfejlesztés alapjai verhetetlen áron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő