Termékek Menü

Digitális történelmi atlasz II. - a XVIII.sz-tól napjainkig (CD)

Ár:
48.900 Ft (38.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00025
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jól áttekinthető történelmi térképek a különböző időszakok országainak, településeinek és eseményeinek ábrázolásával a XVIII. századtól napjainkig.

Leírás és Paraméterek

Digitális törénelmi atlasz II.

a XVIII.sz-tól napjainkig

A digitális CD felpezsdíti a hagyományos történelemórák menetét, élvezetesebbé, színesebbé téve az oktatást. Kifejezetten ajánljuk interaktív táblákhoz vagy projektoros kivetítéshez, de a térképek számítógép monitoron is jól láthatóak. A CD használata nagyon egyszerű, könnyen elsajátítható.

A Történelmi tér-kép-tár II. az első CD szerves folytatása, amely a XVIII. századtól napjainkig tárgyalja a világ és hazánk történelmét könnyen érthető és élvezetes formában. A nagyszámú és könnyen olvasható, nagyméretű térkép mellett számos igényes és esztétikus illusztrációt tartalmaz. Most sem maradt el a már jól bevált és megszeretett Stiefel-sajátosság: a térképek alatti időszalag, az események időbeli és térbeli összefüggéseinek érzékeltetésére.

Tematikus térképek a XVIII. századtól napjainkig terjedő időszak gazdaságát és kultúráját meghatározó témákról. Többek közt a Föld nagy vallásai, népsűrűsége, Magyarország közigazgatása a reformkorban, Magyarország gazdasági és kulturális élete a XIX. század első felében, a magyar anyanyelvű népesség aránya a XX. század elején, Magyarország gazdasága a dualizmus korában.

Jól áttekinthető történelmi térképek a különböző időszakok országainak, településeinek és eseményeinek ábrázolásával a XVIII. századtól napjainkig.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 3 gépes
Tantárgy történelem

Megjegyzés

30 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő