Termékek Menü

Digitális történelmi atlasz I. - őskor-XVIII.sz. (CD)

Ár:
179.520 Ft (141.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00094
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jól áttekinthető történelmi térképek a különböző időszakok országainak, településeinek és eseményeinek ábrázolásával az őskortól a XVIII. századig.

Leírás és Paraméterek

Digitális törénelmi atlasz I.

Őskor-XVIII.sz.

Történelmi tér-kép-tár I. és II.digitális CD felpezsdíti a hagyományos történelemórák menetét, élvezetesebbé, színesebbé téve az oktatást. Kifejezetten ajánljuk interaktív táblákhoz vagy projektoros kivetítéshez, de a térképek számítógép monitoron is jól láthatóak. A CD használata nagyon egyszerű, könnyen elsajátítható.

A Stiefel kiadó új digitális történelmi atlaszának első része az 5-6. osztályosoknak (10-12 éveseknek) készült, de minden iskolatípusban használható az őskortól a XVIII. századig terjedő időszak egyetemes és magyar történelmi eseményeinek a tanításához. A CD-n Időszalaggal ábrázoltuk a legfontosabb események időpontjait és időtartamát.

Tematikus térképek az őskortól a XVIII. századig terjedő időszak gazdaságát és kultúráját meghatározó témákról. Többek közt a földművelés és állattenyésztés kialakulása, az írás kialakulása, bányászat a Magyarországon a XIV. században, Európa kereskedelmi útjai.

Jól áttekinthető történelmi térképek a különböző időszakok országainak, településeinek és eseményeinek ábrázolásával az őskortól a XVIII. századig.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 30 gépes
Tantárgy történelem

Megjegyzés

3 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!