Termékek Menü

Derive 6 (CD, kézikönyv)

Ár:
254.000 Ft (200.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CA-D6E-SSP
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mindent tud, amire egy tudományos számológép képes beleértve az algebrát, az egyenleteket, a trigonometriát, a vektor- és a mátrixműveleteket.

Leírás és Paraméterek

Derive matematika oktató szoftver honosított verzióit világszerte alkalmazzák a közoktatásban, 16 ország minden egyes oktatási intézményében megtalálható.

A magyar nyelvű Derive 6 (korlátlan linenc) szoftvert az iskola összes számítógépén, valamint az iskola tanárai és tanulói otthon is használhatják.
.
Derive egy megbízható matematikai segítő eszköz, mely megkönnyíti a tanulók, tanárok, mérnökök és kutatók munkáját az egész világon.Mindent tud, amire egy tudományos számológép képes beleértve az algebrát, az egyenleteket, a trigonometriát, a vektor- és a mátrixműveleteket. Megszabadít a fárasztó és hosszadalmas számításokat tartalmazó rabszolgamunkától. Segítségével könnyen oldhatja meg a szimbólikus és numerikus feladatokat és az eredményeket megtekintheti két- és háromdimenziós ábrákon.

A mindennapi matematikai feladatokban a Derive fáradhatatlan és óriási tudással rendelkező segítő társ. Szabadságot nyújt önnek, hogy könnyebben és gyorsabban fedezzen fel különböző matematikai megközelítéseket, megoldásokat, mint ahogy azt a hagyományos módszerekkel tenné.

 • Algebrai Számítási Rendszer a CAS eszköz:

  A Derive algebrai egyszerűsítési lehetőségei érvényesek a többtényezős kifejezésekre is. Könnyen oldhatók meg vele a nem lineáris kifejezésekből álló egyenletek és egyenletrendszerek a valós és a komplex számok halmazán. A numerikus műveletek végrehajtásuk során kerekítési hiba nélkül szolgáltat eredményt, akár több ezer számjegy pontossággal. A Derive ismerve a trigonometriai, a vektor- és, a mátrix-algebrai számítások szabályait, segíti önt matematikai problémáinak megoldásában.

 • Könnyen készíthet és elemezhet 3 dimenziós ábrákat:

  Valós időben forgathatja, nagyíthatja illetve kicsinyítheti azt az árnyékolt 3 dimenziós ábrát melyet előre definiált függvények paramétereinek és nevezetes pontjainak meghatározásával definiált. A függvény képe megjeleníthető derékszögű, gömbölyű és hengeres alakú koordináta rendszerben. Meghatározhatja a pontok sűrüségét és a koordináta tengelyek főbb tulajdonságait. Megjegyzéseket rendelhet a 3 dimenziós ábrához, illetve a teljes képet exportálhatja a legelterjedtebb képi formátumokba (TIFF, JPEG, BMP), hogy azokat más programokban is fel lehessen használni.

 • Matematikai Munkalapok:

  A számítási eredmények gazdagon formázott munkalapjait hozhatjuk létre a Derive szoftverrel. A munkalapokat később szerkeszthetjük, nyomtathatjuk, és az eredményeket elmenthetjük további feldolgozásra. A matematikai munkalap tartalmazhat 2 vagy 3 dimenziós ábrákat, szövegeket és aktív (OLE) objektumokat is. Az egyenletek, a mátrixok és az egyéb matematikai kifejezéseket azok eredeti matematikai formuláikkal követhetôek. A Derive szoftver lehetővé teszi, hogy könnyen dokumentálhassuk matematikai mukánkat és az eredményeket és elképzeléseket írásos dokumentumokkal ismertessük meg partnereinkkel.

 • Használata egyszerű:

  Matematikai szimbólumok és a teljes görög betűkészlet egy kattintással felvehető a képletszerkesztőbe. Az eszköztáron számos gomb segíti, a mátrixok készítését, az integrálást, a differenciál számítást, valamint a határértékek meghatározását. A Derive tartalmaz egy könyvtárat,melyben különböző segédprogramok találhatóak. Használatával minta feladatok és megoldásaik megismerésével gyorsan sajátíthatja el a matematikai feladatok megoldásának menetét. Így pillanatokon belül képes lesz Bessel, Freshnel, elliptikus integrál és más speciális függvények kiszámítására is.

 • 2 dimenziós ábrák:

  Készítsen többszörösen összetett ábrákat két dimenzióban. Fedezzen fel és elemezzen új egyenle-teket mind CARTEISAN mind poláris koordináta rendszerben. Figyelje a görbék arányait, mértékét és a tengelyek változásait, és paraméterek cseréjével vál-toztassa az eredmények képét, hogy az valóságosnak és elképzelhetônek hasson. Kövesse figyelemmel a nevezetes pontok mozgását a görbéken. A derive lehetőséget ad különbözô függvények logikai kombinációjának ábrázolására.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény középiskola
Licenc korlátlan
Tantárgy matematika
CD, kéziköny

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!