Termékek Menü

Cirkuszi mutatványok - 1 gépes licensz

Ár:
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00171
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Általános iskola - 2. osztály

Leírás és Paraméterek

A Cirkuszi mutatványok interaktív tananyaggyűjtemény segítségével szemléletesen, érdekesen, mindenki számára jól érthetően tanulható és tanítható az általános iskola 2. osztályos tananyaga. A második évfolyam fontosabb ismereteinek feldolgozását és elsajátítását biztosító - táblafüggetlen - gyűjtemény bármelyik forgalomban lévő matematika tankönyv hasznos kiegészítője.

A tanulóknak készült interaktív feladatok a problémák szemléletes megjelenítésével, a többszöri próbálkozás és az azonnali visszacsatolás biztosításával hatékonyan segítik az új ismeretek elsajátítását, a matematikai készségek, a gondolkodási és problémamegoldó képességek kialakítását.

A diákok számára érdekes, pozitív tanulási attitűdöt teremtő játékos feladatok megoldása lehetőséget ad a kooperatív technikák gyakorlására is páros, illetve csapatmunka keretében.

Tanulói feladatlapok segítik a tananyag feldolgozást, az ismeretek rendszerbe foglalását, a differenciálást. Az interaktív animációgyűjtemény interaktív táblás felhasználás mellett projektoros kivetítésre, vagy számítógépes egyéni munkára is alkalmas. A CD telepíthető változata biztosítja a tanulói laptop program keretében történő alkalmazást is. Ehhez nyújt segítséget az animációk egyszerű, tetszés szerinti leválogatási lehetősége.

Az animációk melletti csillagra kattintva tartalom alapú tematikus, vagy a diákok képességei szerinti differenciált egységek képezhetők a Kedvencek mappában.

A szoftver az interaktív táblák minden típusán működik.

Az összeállítás - többek között - a következő témaköröket tartalmazza:
  • tájékozódás síkban és térben
  • vizuális figyelem fejlesztése
  • számolási készség fejlesztése
  • alak-háttér differenciáló képesség fejlesztése
  • a méréssel kapcsolatos ismeretek fejlesztése
  • matematikai szövegértés, problémamegoldó gondolkodás, következtető képesség fejlesztése
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen; CD-ről indítható; Korlátlan licensz is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!