Termékek Menü

Bolygónk (Föld) földrajza (CD)

Ár:
179.520 Ft (141.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00090
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Természetföldrajz témakörben a felhasználó maga választhatja ki az interaktív alaptérképet és a konkrét adatokat..., társadalomföldrajz témakörben a választható alaptérképek a Föld országai, népsűrűsége, nyelvek, vallások...

Leírás és Paraméterek

Bolygónk (Föld) földrajza

A digitális tananyag segítséget nyújt,a Földgolyónk természet-és társadalomföldrajzának megismerésében. A bolygónk földrajzát bemutató CD-n természetföldrajz témakörben a felhasználó maga választhatja ki az interaktív alaptérképet és a konkrét adatokat, amik megjelenítésre kerülnek rajta.
Az alaptérképek a Föld domborzatát, szerkezeti morfológiáját, talajtípusait, az évi középhőmérsékleteket, évi csapadékmennyiségeket, földrajzi övezetességet és éghajlatot, a természetes növényzetet és a környezeti veszélyeket mutatják be. Társadalomföldrajz témakörben a választható alaptérképek a Föld országai, népsűrűsége, nyelvek, vallások, gazdasági fejlettség, szövetségi rendszerek, közlekedés, kommunikáció. A teljes tematikus térkép az adatok területi színezésének egyenkénti megjelenítésével is kialakítható.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 30 gépes
Tantárgy földrajz

Megjegyzés

3 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!