Termékek Menü

Biológia I.csomag

Ár:
110.105 Ft (86.697 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00091
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az 5. és 6. osztályos biológia tananyag - Látványos, színes, értékes segítség akár tanítási órákon, akár az otthoni tanulás során, és közel egy 800 felvételt számláló képgyűjtemény Európában, Ázsiában, Afrikában, Amerikában élő állatokat mutat be.

Leírás és Paraméterek

1. Állatok

Ez a közel 800 felvételt számláló képgyűjtemény Európában, Ázsiában, Afrikában, Amerikában élő állatokat mutat be. A képeken több mint 200 féle állat eredeti élőhelyén látható. Sokban és érdemben segítheti az élővilág/biológia tantárgyak oktatását, de tantárgyi kereteken túl az állatvilág iránt érdeklődőket is. Oktatási segédletként ajánljuk az alapfokú iskola felső tagozatán, a gimnáziumban és szakképzésben - a megfelelő szakon - tanító szaktanároknak.

2. Interaktív biológia 5.osztály

Teljesen interaktív, multimédiás CD. Használatát a képes menürendszer egyszerűvé teszi.

Főbb témakörei: Gyümölcsök és zöldségfélék;
Állatok a ház körül
- ezeken belül 25 tanítási egység teljes anyagát tartalmazza.

Minden témához tartozik egy elektronikus könyv, színes fotókkal illusztrált album. Minden menüponthoz egy- egy diavetítés, összesen 455 db fotóval, mely gazdag, színes képanyagával nagyszerűen kiegészíti az albumlapok tartalmát. Továbbá természetfilmek segítik, hogy ami szövegben megjelenik, az legyen ott képben és filmen is a gyerekek számára. Az így szerzett tudást 100 feladatsor teszi ellenőrizhetővé, melyek megoldása után az eredménylapok azonnali visszajelzést tesznek lehetővé. A pedagógusok munkáját segítik az óravázlatok, melyek egyfajta megoldást kínálnak egy- egy tanítási óra felépítésére. Látványos, színes, értékes segítség akár tanítási órákon, akár az otthoni tanulás során, s a konkrét tartalmakat bemutató filmek olyan eszközt biztosítanak a tanítási folyamatban, amely mással nem, vagy csak nagyon nehezen pótolható.

3. Interaktív biológia 6. osztály

Három fő témakört tartalmaz:

Erdők növényei;
Erdők állatai;
Élet a vízpartokon. Ezeken belül 25 tanítási egységet dolgoz föl, teljes részletességgel.

Minden témához tartozik egy elektronikus könyv, ez összesen 114 lapból álló, színes fotókkal illusztrált album. Az albumlapokon találhatják meg a gyerekek a témához tartozó szöveges információkat. 420 természetfotót tartalmaznak a diavetítések, s 21 természetfilm segít abban, hogy ami szövegben megjelenik, az legyen ott képben és filmen is a gyerekek számára. Az így szerzett tudást 100 feladatsor teszi ellenőrizhetővé, melyek megoldása után az eredménylapok azonnali visszajelzést tesznek lehetővé. Természetesen a feladatsorok helyes megoldásait is megjeleníthetik a tanulók. Minden témában kétféle feladattípussal találkozhatnak a diákok: a feleletválasztós, valamint a logikai állítások vizsgálatával. A pedagógusok munkáját segítik az óravázlatok, melyek egyfajta megoldást kínálnak egy- egy tanítási óra felépítésére.
Csomag tartalma 3 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc korlátlan
Tantárgy biológia
Állatok
Interaktív biológia 5.osztály
Interaktív biológia 6.osztály

Megjegyzés

1 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő