Termékek Menü

Biológia 7. Tankönyv, multimédiás elemekkel (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00091
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A sokoldalú animáció gyűjtemények a jelenségek vizsgálatát, természeti környezetünk megismerését, az összefüggések felfedezését, az ismeretek elsajátítását a vizualitáson és az interakciókon keresztül teszi teljessé.

Leírás és Paraméterek

A sokoldalú animáció gyűjtemények a jelenségek vizsgálatát, természeti környezetünk megismerését, az összefüggések felfedezését, az ismeretek elsajátítását a vizualitáson és az interakciókon keresztül teszi teljessé. A természettudományos mellett, a digitális kompetenciák fejlesztésére, a kölcsönös párbeszéd által a nyelvi-kommunikációs képességek kiteljesítésére is lehetőség nyílik. A gyűjtemény jól alkalmazható interaktív táblán és számítógépen egyaránt. Az animációk igény szerint, jelenségek bemutatására, plenáris megbeszélésre, új anyag bevezetésére, egyéni- vagy csoportmunka keretében gyakorlásra, differenciáltan, felzárkóztatásra vagy tehetséggondozásra is használhatók.A beépített ellenőrző és értékelő funkció a számítógép vagy a tábla melletti önálló, páros- és csapatmunkában való felhasználást is biztosítja.

A 7.osztályos biológia tankönyv témaköreihez- életközösségek, a Föld élővilága, az élőlények rendszerezése - illeszkedő, jórészt a tankönyvi ábrák, képek felhasználásával készült animációk hatékonyan segítik a tananyag feldolgozását, bőséges lehetőséget biztosítva a leckék bevezetésére, gyakorlásra, differenciálásra.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy biológia

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód:MK-4295-7; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő