Termékek Menü

Bibliai filmek sorozat II.

Ár:
13.488 Ft (10.620 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EO-00002
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Assisi Szent Ferencnek, minden idők egyik legnépszerűbb szentjének misztikus és rendhagyó életét dolgozza fel ez a Hermann Hesse írásai alapján készült film; Jean Delannoy gyönyörű filmje Szent Bernadett életéről és a Lourdes-i Mária jelenésről készült.

Leírás és Paraméterek

Assisi Szent Ferenc

Assisi Szent Ferencnek, minden idők egyik legnépszerűbb szentjének misztikus és rendhagyó életét dolgozza fel ez a Hermann Hesse írásai alapján készült film. A XIII. századi Itália zűrzavara és vadsága közepette Francesco, a vagyonos kereskedő fia, otthagyja a gazdagságot és kényelmet, hogy osztozva a szegények nehéz sorsában, életét Istennek és mások megsegítésének szentelje. Példáját követve óriási tömegek hagyták ott régi életüket azért, hogy lelkiismeretükre hallgatva kövessék őt. Egy megalkuvásokat nem tűrő, fordulatos élet eseményeit beszéli el ez a kiválóan megrendezett alkotás.

149 perc


Bernadett legendája I-II.

Jean Delannoy (Názáreti Mária, A Notre Dame-i toronyőr) gyönyörű filmje Szent Bernadett életéről és a Lourdes-i Mária jelenésről készült. Sydney Penny (Twilight Zone, Fakó lovas) ragyogó szerepformálása, az eredeti helyszínek, a kimagasló rendezés és színészi alakítások, valamint a következetes történelmi hűség eredményezte azt, hogy maga a Vatikán is ajánlja e fi lmet, továbbá hogy ezen alkotást a népszerű lourdes-i kegyhelyen naponta bemutatják. Szent Bernadett - akinek teste 1879-ben történt halálát követően is mindmáig romlatlan állapotban maradt -az egyszerű és tiszta lelkű parasztlány látomása a vallástörténet egyik legendás eseményévé vált. Ezt beszéli el ez a méltán népszerű két részes játékfilm.

118+106 perc
Csomag tartalma 3 DVD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy hittan, irodalom
Assisi Szent Ferenc
Bernadett legendája I-II.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!