Termékek Menü

Bibliai filmek sorozat I.

Ár:
13.488 Ft (10.620 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EO-00001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Franco Rossi alkotása a Názáreti Jézus kevéssé ismert gyermekkori éveibe kalauzolja a nézőt; Don Gnocchi - akit a könyörületesség papjának is neveznek - áldozatos életével rengeteg embernek nyújtott segítséget.

Leírás és Paraméterek

A gyermek akit Jézusnak hívtak

Franco Rossi alkotása a Názáreti Jézus kevéssé ismert gyermekkori éveibe kalauzolja a nézőt. A filmtrilógia Titok című epizódja Jézus családjának az Egyiptomból való visszatérését követő éveket mutatja be. Jézus már ekkor kitűnik kortársai közül különleges képességeivel és emberségével. József jeruzsálemi iskolában szeretné taníttatni gyermekét, ezért a fiúval együtt Jeruzsálembe utazik. A helyek, amelyeket a gyermek Jézus meglátogat és a személyek, akikkel találkozik, látomásokat hoznak számára elkövetkező életéről, a reá váró feladatokról és a Húsvét körüli eseményekről. Így Jézus egyre inkább megérti küldetésének valódi lényegét.

Hossza: 97 perc


A könyörületesség papja - I-II.

Don Carlo Gnocchi olasz pap életéről szól ez a megrázó és igaz történet. Don Gnocchi - akit a könyörületesség papjának is neveznek - áldozatos életével rengeteg embernek nyújtott segítséget. Diákjait követve - hogy osztozzon sorsukban és szenvedéseikben - részt vett a II. Világháborúban, és imádságokkal, példamutatással segítette őket. A harcok lezárulását követően minden erejével a háborús árvák és özvegyek életének a megkönnyítésén fáradozott. Munkásságát XII. Piusz pápa is elismerte. Az izgalmas és fordulatos filmben Daniele Liotti hitelesen alakítja a 20. századi keresztény történelem egyik legnépszerűbb személyiségét.

2x97 perc
Csomag tartalma 3 DVD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy hittan, irodalom
A gyermek akit Jézusnak hívtak - A titok
A könyörületesség papja - I-II.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő