Termékek Menü

Bibilai filmek sorozat VI.

Ár:
13.488 Ft (10.620 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EO-00005
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A különleges történet Jézus halálától kezdődően mutatja be Péter apostol életét; Fabrizio Costa izgalmas és monumentális filmje Assisi Szent Klára alakját hangsúlyozva mutatja be a két ragyogó assisi szent, Klára és Ferenc életútját.

Leírás és Paraméterek

Péter a kőszikla I-II.

Szent Péternek, Jézus tanítványának fordulatokban bővelkedő életét mutatja be ez a film. A különleges történet Jézus halálától kezdődően mutatja be Péter apostol életét, a kereszténység történelmének legizgalmasabb időszakát: az első keresztények küzdelmeit, a keresztényüldözéseket és a krisztusi tanítások elterjedését. A lélekemelő történet Rómában zárul, ahol Péter az üldöztetések és Néró császár vérengzései közepette szervezi és összefogja az első keresztény közösségeket.

99+101 perc


Klára és Ferenc a szeretet köteléke I-II.

Fabrizio Costa (Mária, Jézus anyja, Teréz anya, Fatima csodája) izgalmas és monumentális filmje Assisi Szent Klára alakját hangsúlyozva párhuzamosan mutatja be a két ragyogó assisi szent, Klára és Ferenc életútját. A film második részében megjelenik a szentföldi utazás elbeszélése és az egész világon elterjedt népszerű karácsonyi hagyomány, az első élő betlehemi játékok. A történet rávilágít Klára és Ferenc csodálatos találkozására és életük összefonódására egy olyan kötelékben, amely egyesíti őket a szeretetben.

97+105 perc
Csomag tartalma 4 DVD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy hittan, irodalom
Péter a kőszikla I-II.
Klára és Ferenc a szeretet köteléke I-II.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő