Termékek Menü

Betűvár (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00078
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A kiadvány a tankönyv teljes feldolgozásán túl multimédiás elemeket, feladatokat is tartalmaz - a Betűvár c. tankönyvhöz készült!

Leírás és Paraméterek

A tankönyvcsalád ábécés könyve a betűtanuláshoz kínál egy fajta eljárásrendszert és készségfejlesztő gyakorlatokat. Tartalma magában foglalja a betűtanulást előkészítő időszak fejlesztő feladatrendszerét és a teljes magyar ábécé megismertetésének, a betűismeret megszilárdításának, valamint a szó- és mondatolvasás technikai elsajátításának programját.

A betűtanítás hangoztató-elemző-összetevő módszerre épül. Egyszerre tanítja a kis- és nagybetűket; a kezdő olvasást szótagolás segíti. A tankönyvben a különböző betűméretek alkalmazásával jól elkülöníthetők a tanítónak, illetve a diákoknak szóló szövegrészek. A kifejezőkészség és a szókincs fejlesztését nagy formátumú, gyermekközeli grafikák segítik. További segítséget jelentenek a Betűvárhoz tartozó differenciáló feladatlapok.

A betűtanulást követő időszakra aktuálissá váló olvasnivaló külön kötetben kapott helyet (Mesevár), így a Betűvár kezelhető méretével és súlyával nem terheli a gyerekek táskáját.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód: FK-113; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!