Termékek Menü

Beszéd és olvasás

Ár:
8.000 Ft (6.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00189
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Beszéd és olvasás digitális gyakorló a beszédhang hangoztatására, a betűtanulásra, a betűfelismerésre és az összeolvasás gyakoroltatására, valamint az olvasástechnikai készségek és az értő olvasás fejlesztésére használható feladatbank és kiegészítő digi

Leírás és Paraméterek

A Beszéd és olvasás digitális gyakorló a beszédhang hangoztatására, a betűtanulásra, a betűfelismerésre és az összeolvasás gyakoroltatására, valamint az olvasástechnikai készségek és az értő olvasás fejlesztésére használható feladatbank és kiegészítő digitális taneszköz.

A több mint 400 feladatot és animációt tartalmazó taneszköz a gyerekek már meglevő vagy szunnyadó ismereteire épülő, játékos, beszédre késztető feladatokat és illusztrációkat tartalmaz, figyelembe véve, hogy a gyerekek spontán igénye a felhőtlen játék, a mesevilág. Ezekre alapozva kelti fel a modulokba rendezett feladatbank a gyerekek érdeklődését az olvasás és a kommunikáció iránt: fokozatosan tudatosítja és fejleszti a gyerekek készségeit-képességeit ezen a területen. A taneszköz az egyre tudatosabb beszédhang-felismerés és kiejtés, az egyre biztosabb betűfelismerés és összeolvasás, azaz az egyre magabiztosabb szövegértés és szövegalkotás jegyében készült. A betűtanulási-gyakorlási szakaszban a szóhoz, hanghoz, betűhöz asszociált hívóképek jelennek meg a modulok elején, segítve a hang-betű kapcsolat megerősítését, az optikai kép rögzülését, valamint a gyerekek és a tanítók tájékozódását a kiadványban.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!