Termékek Menü

Ázsia földrajza (CD)

Ár:
48.900 Ft (38.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00063
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A digitális tananyag bemutatja Ázsia természet-és társadalomföldrajzi sajátosságait.

Leírás és Paraméterek

Ázsia földrajza

A digitális tananyag bemutatja Ázsia természet-és társadalomföldrajzi sajátosságait.
Természetföldrajz témakörben Ázsia határainak, vízrajzának, domborzatának, hegységrendszereinek, tájainak, éghajlatának, természetes növénytakarójának és mezőgazdaságának oktatását segítő interaktív térképeket tartalmaz a CD. A felhasználó egy egyszerű bejelöléssel határozhatja meg, hogy milyen konkrét információk jelenjenek meg az alaptérképen.

Társadalomföldrajz témakörben Ázsia országait, népsűrűségét, közlekedését, bányászatát, iparát, energiatermelését bemutató interaktív térképek találhatók a CD-n.


A térképek szinte korlátlanul nagyíthatók szétesés nélkül, köszönhetően az alkalmazott vektoros technológiának. A nagyítások illetve a teljes térkép is kinyomtatható vagy exportálható az interaktív tábla saját szoftverébe.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 3 gépes
Tantárgy földrajz

Megjegyzés

30 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő