Termékek Menü

Alsós kompetenciacsomag IV. - 30 gépes

Ár:
934.679 Ft (735.968 Ft + ÁFA)
Cikkszám: STK-AKIV-30
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. E

Leírás és Paraméterek

Ifjú felfedezők atlasza 1, 2, 3.
Az interaktív atlasz minden gyermekhez szól, aki kíváncsi a körülöttünk lévő világra.
Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Kicsit mesél, kicsit szórakoztat. Közben sok fontos dologra megtanít, aminek hasznát vehetik az iskolai tanulásban is. Akik még csak ismerkednek a betűkkel, a rajzok és képek segítségével élhetik át Kukkancs és kiskutyája, Szippancs élményeit. A nagyobbakat a történet, a térképek és a magyarázat vezeti. Az olvasó a távoli ismeretlenben csöppen a két barát utazásába, majd körbejárja velük a Földet.
  • Az első rész témája a világegyetem és az idő
  • A második rész témája a tájékozódás.
  • A harmadik rész témája a növényi és állati élőhelyek.
A világ állatai, állathangok
A Világ állatai, állathangok Galéria CD segítségével megismerhetjük a bolygónkon élő állatok kölönböző fajtáit, színes képekkel és állathangokkal bemutatva.A világ állatainak hangjai életszerűvé teszik az oktatást,közelebb hozva a tanulókhoz a természetet.

Életközösségek állatai, növényei
Az Életközösségek állatai, növényei - állathangok Galéria CD, színes képek és hangok segítségével mutatja be az erdő, a mező, a folyó és a mocsár életközösségéhez tartozó növényeket és állatokat.Az életközösségek állatainak hangjai életszerűvé teszik az oktatást, közelebb hozva a tanulókhoz a természetet.

Háziállatok, zöldségek, gyümölcsök
Rendkívül jó minség, a speciális igények szerint kialakított szemléltet képek, többféle témakört felölel széles skálában.

A magyar ABC képekben
A Magyar ABC + Alsó tagozatos képgyűjtemény Galéria CD kiadványunk az egyes népcsoportok fontosabb jellemzőit és a magyar ABC betűit játékos formában, képekkel illusztrálva mutatja be a kisiskolásoknak.

Szorzótábla - 1x1
Az 1x1 CD digitális tananyag könnyedén, játékos formában tanítja és gyakoroltatja a szorzás műveletét. A színes képekkel illusztrált feladatok segítségével, a szorzás begyakorlása és elsajátítása a kisiskolások számára is élvezhetővé válik.

Angol ABC
Az oktató CD az Angol ABC elsajátításához nyújt segítséget. Alkalmazásásval könnyedén be lehet gyakoroltatni az angol ABC betűinek kiejtését és felismerését. A CD-n található játékos feladatok segítségével az angol hangok fonetikai átírását sajátíthatják el a tanulók.
Csomag tartalma 9 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó 1-4 osztály
Licenc 30 gépes
Tantárgy matematika, angol nyelv, írás-olvasás, környezetismeret
Ifjú felfedezők atlasza 1.
Ifjú felfedezők atlasza 2.
Ifjú felfedezők atlasza 3.
Szorzótábla - 1x1
Angol ABC
A világ állatai, állathangok (3 gépes)
Életközösségek állatai, növényei (3 gépes)
Háziállatok, zöldségek, gyümölcsök (3 gépes)
A magyar ABC képekben (3 gépes)

Megjegyzés

3 gépes licensz is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!