Termékek Menü

Alsós képgaléria csomag

Ár:
40.600 Ft (31.969 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00005
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Rendkívül jó minőségű,a speciális igények szerint kialakított szemléltető képek: A világ állatai; Életközösségek állatai, növényei; Háziállatok, zöldségek, gyümölcsök; A magyar ABC - témakörökben

Leírás és Paraméterek

Az interaktív tábla által kínált lehetőségek jobb kihasználásához készült galéria CD-k, melyek saját képgaléria kialakítását teszik lehetővé a tanár számára.

1. A Világ állatai,állathangok Galéria

Segítségével megismerhetjük,a bolygónkon élő állatok kölönböző fajtáit,színes képekkel és állathangokkal bemutatva.A világ állatainak hangjai életszerűvé teszik az oktatást,közelebb hozva a tanulókhoz a természetet.

2. Életközösségek állatai, növényei, állathangok Galéria

Színes képek és hangok segítségével mutatja be az erdő,a mező,a folyó,és a mocsár életközösségéhez tartozó növényeket és állatokat. Az életközösségek állatainak hangjai életszerűvé teszik az oktatást ,közelebb hozva a tanulókhoz a természetet.

3. A Magyar ABC + Alsó tagozatos képgyűjtemény Galéria

Kiadványunk az egyes népcsoportok fontosabb jellemzőit és a magyar ABC betűit játékos formában,képekkel illusztrálva mutatja be a kisiskolásoknak.

4. Háziállatok, zöldségek, gyümölcsök Galéria

Rendkívül jó minőségű,a speciális igények szerint kialakított szemléltető képek, a többféle témakört felölelő széles skálában.
Csomag tartalma 4 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Stiefel
Licenc 1 gépes
Tantárgy környezetismeret, írás-olvasás
A világ állatai
Életközösségek állatai, növényei
Háziállatok, zöldségek, gyümölcsök
A magyar ABC képekben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!