Termékek Menü
0

Alibi vagy hazugság (DVD)

Alibi vagy hazugság (DVD) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.974 Ft (20.452 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00072
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Saját tapasztalataira támaszkodva az előadó elmagyarázza, hogy a szerfüggőknek hogyan lehet a kreált alibirendszer felett győzedelmeskedni és megtörni azt.

Leírás és Paraméterek

Sokszor a szakemberek azzal vádolják a szerfüggőket, hogy hazugságban élnek és ezzel hazudnak önmaguknak és környezetüknek is. Teljesen elutasítják azt a gondolatot, hogy bármi baj lenne az életükkel, és hogy segítségre lenne szükségük. Az előadó szerint, ha ez igaz lenne, akkor nem keresnének segítséget és nem fordulnának szakértő emberekhez, mert az életük darabokra esik nap-nap után. Az igazság az, hogy a szerfüggők tudják, hogy bajban vannak, és kétségbe esetten harcolnak, hogy mentségeket találjanak arra, amit tesznek. Azonban ezek a mentségek nem hazugságok, hanem kifogások, más szóval alibik. Saját tapasztalataira támaszkodva az előadó elmagyarázza, hogyan lehet a kreált alibirendszer felett győzedelmeskedni és megtörni azt. Ehhez viszont csak kemény, elszánt munkára van szükség - kb 45 perc.

A film a rehabilitációs otthonokban tartózkodó drog- és alkoholfüggőknek javasolható vitaindítóként. De bátran ajánljuk szülők és szakemberek számára is.

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz is ajánljuk.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Tantárgy egészségnevelés, osztályfőnöki óra

Megjegyzés

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő