Termékek Menü

A természet matematikája 5-7 éveseknek (CD)

Ár:
3.000 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00128
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az elemi számolási és a relációszókincs fejlesztését segíti. Geometriai sorozatok szín és forma felismerési feladatai, számsorozatok gyakoroltatják a számképfelismerést, a számolvasást és a számlálást.

Leírás és Paraméterek

A program - amely egy sorozat első része - a NAT követelményrendszeréhez igazodva dolgozza fel a matematika témakörét az előkészítéstől a 2. évfolyamig.
Az egyes életkorokhoz rendelt feladatsorok egymásra épülnek. Ma már közismert tény, hogy az általános iskolába belépő gyermekek fejlettségi szintje között az eltérés akár három-négy év is lehet. A program ezt a tényt figyelembe véve olyan menürendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a gyors váltást az életkori csoportok között, ezzel támogatva akár a tanórai differenciálását is. Az életkori csoportokhoz rendelt ismeretek (feladatok) sokszor jelentősen túlmutatnak az adott évfolyam követelményrendszerén, biztosítva ezzel a gyorsabban haladó gyermekek érdeklődésének kielégítését. Az illusztrációként szolgáló védett élővilág megismerésére a program ,,Többet a természetről' része nyújt lehetőséget.

Az érdekes feladatok lehetőséget adnak az elemi számolási készség gyakorlására, a szám-és műveletfogalom kialakítására. A CD szemléletes, interaktív eszközeivel minden gyermek számára érthetővé válik az összeadás, kivonás, szorzás, osztás (bennfoglalás és részekre osztás) fogalma.
Játékos feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg a különböző mértékegységekkel, gyakorolhatják a mérést, végezhetnek mennyiségi összehasonlításokat.Mindenki számára közkedvelt játékok segítik az ismeretek elmélyesítését: Puzzle, Tangram, Memória, Kvíz.

Matematika-és környezetismeret-óráink hatékonyságát egyaránt növelhetjük a CD segítségével.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, óvoda
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!