Termékek Menü

A problémamegoldás tanulható 5. oszt. - Tanári kézikönyv (CD)

Ár:
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00138
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az interaktív CD-ROM feladatainak interaktív táblán és hagyományos óra keretében történő feldolgozásához, valamint a Feladatgyűjtemény CD gyakorló és ellenőrző feladatainak használatához ad részletes módszertani segítséget és óravázlatot.

Leírás és Paraméterek

Hat részből álló sorozatunk különböző probléma megoldási stratégiák elsajátításához nyújt segítséget, emellett elősegíti a matematikai kompetencia valamennyi készség-és képesség komponensének fejlesztését az általános iskola 1-6. évfolyamán.

Hatékonyan fejleszti a matematikai-logikai, valamint a szövegértés-szövegalkotási és társas kompetenciákat.
A fejlesztést elsődlegesen biztosító módszer: a tapasztalatszerzés.
A játékos, felfedeztető tanulási környezet elősegíti a pozitív tanulási attitűd kialakulását. Mozgalmassá teszi a hagyományos oktatásszervezési formát, ugyanakkor hatásos eszköz a kompetencia alapú oktatási formák megszervezéséhez (kooperatív, differenciált).


A tanári kézikönyvek két részből állnak:

Az első rész az interaktív CD-ROM feladatainak interaktív táblán és hagyományos óra keretében történő feldolgozásához, valamint a Feladatgyűjtemény CD gyakorló és ellenőrző feladatainak használatához ad részletes módszertani segítséget és óravázlatot.

A második rész a feladatgyűjtemény CD feladatbankjában található feladatok tanórai feldolgozását segíti rövid óravázlatokkal, továbbá Segédlapokat biztosít a tanulók és tanárok részére.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!