Termékek Menü

A problémamegoldás tanulható 2.oszt. - Feladatgyűjtemény (CD)

Ár:
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00130
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az egyéni és a csoportos munkához használható nyomtatható segédanyagot tartalmaz, többek között munkalapokat is, természetesen gyakorló feladatokat és ellenőrző feladatokat, amelyek három szinten, differenciált formában készültek.

Leírás és Paraméterek

Hat részből álló sorozatunk különböző probléma megoldási stratégiák elsajátításához nyújt segítséget, emellett elősegíti a matematikai kompetencia valamennyi készség-és képesség komponensének fejlesztését az általános iskola 1-6. évfolyamán.

Hatékonyan fejleszti a matematikai-logikai, valamint a szövegértés-szövegalkotási és társas kompetenciákat.
A fejlesztést elsődlegesen biztosító módszer: a tapasztalatszerzés.
A játékos, felfedeztető tanulási környezet elősegíti a pozitív tanulási attitűd kialakulását. Mozgalmassá teszi a hagyományos oktatásszervezési formát, ugyanakkor hatásos eszköz a kompetencia alapú oktatási formák megszervezéséhez (kooperatív, differenciált).


A Feladatgyűjtemény CD-k számos, az egyéni és a csoportos munkához használható nyomtatható segédanyagot tartalmaznak, többek között munkalapokat is. A gyakorló feladatok elmélyítik az interaktív táblán bemutatott feladat megoldása során átadott ismereteket. Az ellenőrző feladatok három szinten, differenciált formában készültek, így lehetőség nyílik arra, hogy ugyanazt a feladatot ki-ki a maga képességei szerint közelítse és oldja meg. A feladatbankban további készség-és képességfejlesztő feladat találhatóat részből álló sorozatunk különböző probléma megoldási stratégiák elsajátításához nyújt segítséget, emellett elősegíti a matematikai kompetencia valamennyi készség-és képesség komponensének fejlesztését az általános iskola 1-6. évfolyamán.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő