Termékek Menü
0

A leszokás családi ügy (DVD)

A leszokás családi ügy (DVD) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.974 Ft (20.452 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00062
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A film megmutatja, hogy mennyire fontos a család szerepe az ember életében, hogy a jövőbeli cselekedeteinket és életvitelünket nagymértékben meghatározza, és az egyetlen hely, ahová baj esetén az ember menekülhet, ahol szó nélkül befogadják

Leírás és Paraméterek

A film bebizonyítja, hogy a családi szeretet és összetartás nagy szerepet játszik az ember felépülésében. Választ kapunk arra is, hogy a már valamely káros szenvedélyről leszokott ember miként maradhat tiszta a család segítségével. A család valamennyi tagja megváltozik kissé és ez természetesen igaz a drogfüggőkre is.
A film a családot, mint intézményt mutat be, amely képes egy szerfüggő számára mindazokat a segítséget megadni, amelynek segítéségel felépülhet, illetve szerfüggetlenné válhat. A család szerepe rendkívül fontos abban is, hogy a szerfüggő hozzátartozójuk be tudjon illeszkedni a társadalomba. A film előadója arra bátorítja a családokat, hogy ha ilyen problémájuk van, keressenek hasonló helyzetben levő családokat, csoportokat és beszéljenek a problémáikról.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Pályázat KAB-IPP-09
Tantárgy egészségnevelés, osztályfőnöki óra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő